Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Belediye Başkanlığı İçin Büyük Farkla Önde
Paylaş

Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Belediye Başkanlığı İçin Büyük Farkla Önde

Ekleme: 31.03.2024 20:51 Güncelleme: 30.05.2026 21:05

CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı ve ünlü sanatçı Erdal Beşikçioğlu, yapılan yerel seçimlerde %53,16 oy oranıyla rakiplerine büyük bir fark atarak önde götürüyor.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen kritik yerel seçimlerde, CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak yarışan ünlü sanatçı Erdal Beşikçioğlu, büyük bir sürprize imza atıyor.

Erdal Beşikçioğlu'nun 'Behzat Ç.' karakteriyle tanınan ismi, %53,16 oy oranıyla seçimi önde götürüyor. Bu sonuçlarla, Beşikçioğlu'nun en yakın rakibi olan MHP'li Enver Demirel'i geride bıraktığı görülüyor. MHP'li adayın oy oranı ise %34,25 olarak belirlendi.

Seçim sonuçlarının netleşmesiyle birlikte Etimesgut ilçesindeki siyasi dengelerin değişeceği öngörülüyor. Erdal Beşikçioğlu'nun seçimdeki başarısı, sanatçının siyaset sahnesindeki etkisini bir kez daha gözler önüne seriyor.

 

Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.