Müge Anlı canlı yayında tüyleri diken diken eden Şiar olayı gündeme oturdu. Nisan ayında Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, yangın çıkan evde mahsur kalan 9 yaşındaki Şiar Kılıç can verdi. Baba Samet, dede Kemal ve eşi Emine Kılıç, Müge Anlı'ya çıkarak küçük Şiar'ın ölümü hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Ölen Şiar Kılıç'ın annesi Gülizar Amanet ise Müge Anlı canlı yayında sözleri ile herkesi şoke etti. Ailenin mazisine ilişkin yasak aşk ve çarpık ilişki ise yayında ortaya döküldü. Bir doktorun anneyle ilgili aktardıkları ise cinayeti anne mi işledi dedirtti.
9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın yangında ölümü sonrasında babası Samet, dede Kemal ve eşi Emine Kılıç, Müge Anlı'ya çıkınca ortaya dökülenler dehşete düşürdü. Babanın iddiasına göre oğlu Şiar'ı annesi Gülizar ile birlikte yaşadığı sevgilisi öldürüp yakmıştı. Bir başka iddiaya göre yanan Şiar'ın cesedi çıkarıldığında iki kolu yoktu. Ortaya atılan iddialarla birlikte bir doktorun verdiği ifade şüpheleri büyüttü.
Şiar ölmeden 2 gün önce 'oğlum öldü demiş
Doktor olaydan 2 gün önce Gülizar ile sevgilisini hastanede görmüştü. Sevgilisi Hami şeker sebebiyle tedavi görürken Gülizar ağlıyordu. Doktor 'Neden ağlıyorsunuz, birini mi kaybettiniz' deyince Gülizar 'Evet 9 yaşındaki oğlumuz öldü' cevabını veriyor. Ancak bunu söylediğinde henüz yangın çıkmamış ve Şiar hayattaymış.
Eşinin sevgilisinin eski sevgilisi çıktı : Müge Anlı bugün canlı yayına iddianın merkezindeki anne Gülizar ile birlikte yaşadığı sevgilisi Hami Kıcı çıkardı. Çift ile birlikte ailelerin kirli maziside ortaya döküldü. Gülizar, eşi Samet'i evinde sevgilisi ile yakalayınca boşanmıştı. Şoke eden ise Gülizar'ın da eşinin sevgilisinin eski sevgilisi ile birlikte olması. Gülizar eşinin yeni sevgilisinin eski sevgilisi olan Hami'yle birlikte olmaya başlıyor ve boşanma sonrasında imam nikahı kıyıyorlar.
Şiar ölecek, rüyamda gördüm
Açıklamaları ile akli dengesi yerinde mi sorusunu akıllara düşüren Gülizar Amanet, oğlu Şiar'ın öleceğini sürekli rüyasında görüyormuş. Oğlunun 9 yaşına gelmeden can vereceğini iddia ediyormuş. Sadece Şiar'ın değil kızları için de bu tarz rüyalar gördüğünü belirten Gülizar, "Kızım Medine de 18 yaşına girmeden ölecek" dedi.
Kızımı duvardan duvara vurup öldürdü
Canlı yayına bağlananlar ise hem Gülizar hem eski eşi hem de yeni sevgilisi hakkında korkunç iddialarda bulundu. Evliyken komşusu olan ismini vermeyen bir kişi Gülizar'ın kendisine eşinin kızını duvara vurarak öldürdüğünü söylediğini belirtti. Gülizar ile boşandığı eşinin eski komşusu olduğunu belirten kişi şunları anlattı:
-"Biz çocuklara şiddet uyguladığını görüyorduk. Bize dedi ki 4 aylık bebeğimi öldürdüler, kayınpederim ile kayınvalidem gömdü. Eski kocam Hevidar'ın ikizi vardı onu duvardan duvara vurarak öldürdü" dedi.
Önce Gülizar bunu reddetti sonra 'kızımın ikizi vardı eşim onu döverek öldürdü' dedi. İkiz kızın kaç yaşında öldüğü sorulduğunda evde doğum yaptığını ve ikizin 2 aylık olduğunu söyledi. Müge Anlı olayın detaylarını irdeledikçe ortaya farklı bir tablo çıktı.
Gülizar'ın kızımın ikizini öldürdüğü iddiası üzerine eski eşi Samet Kılıç bunları yalanladı. Gülizar'ın İstanbul'da bir devlet hastanesinde doğum yaptığını ve bunun belgeleri bulunduğunu açıkladı. Evde değil hastanede doğum yaptığı ortaya çıkan Gülizar bu kez "karnımdayken çocuğumu öldürdü. Doktor ikizi ölmüş dedi' diyerek farklı bir hikaye anlattı.
Gülizar bu kez olayı şöyle anlattı:
-Eşim beni sürekli aldatıyordu. En son konuşmamızda bana bir daha yaparsam allah belamı versin dedi. Ama sürekli aldatmaya devam ettiği için üzüntüden ben çocuğumu kaybettim. Bebeği kayınvalidem gömdü. Hamile olduğumu bilmiyordum. Bana kayınpederim Kemal amca bana tokat attı. Ben gardıroba çarptım ondan sonra düşük oldu.
Şiar'ı sakat maaşı için aldım
Yayına bağlanan Gülizar ile Hami'nin eski komşusunun anlattıkları da dehşete düşürdü. İsmini vermek istemeyen kadın izleyici şunları anlattı:
-Ben onların komşusuyum. Ben Sakarya'ya pandemi sürecinde gittiğimde Şiar'ı gördüm, sonra bir daha hiç görmedim. O zaman Şiar nerde dediğim de Hami, "cezalı, eve hapsettim, çıkmayacak ona yemek yok' dedi... Hami 'onun sakat maaşını yemek için aldım, bir engelli daha bulayım onun maaşını da yiyeceğim' diyordu.
Kızlar gizlice Şiar'a ekmek götürüyordu
-Küçük kızların üstü başı yırtıktı. Kızlar gizli gizli ekmek alıp Şiar'a götürürlerdi. Evde Hami'nin 2 çocuğu vardı onlara bakarlardı. Onlarla gezip tozarlardı. Sosyal yardımdan gelen paraları yerlerdi ama o çocuklara hiç bir şekilde yemek vermiyorlardı. Yangın olduktan 'O salak kendini kurtaramamış. Çıkamamış oradan' diye anlatıyorlardı. Bunu söyleyen Gülizar Hanımdı.