Tekkeköy Belediyesi eski Başkanı Hasan Togar, ilçeye yapılan ve yakın zamanda hizmete girecek olan Olimpik Yüzme Havuzuna, askeri uçak kazasında şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş Emre Altıok’un isminin verilmesini talep etti.
MEMLEKETİNDE İSMİ YAŞATILSIN
Eski başkan Hasan Togar, Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 askeri kargo uçağı kazasında şehit düşen 20 Mehmetçik arasında yer alan Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş Emre Altıok'un isminin, memleketi Tekkeköy'de yeni yapılan olimpik havuza verilmesini önerdi.

Togar, mevcut belediye başkanı Mustafa Candal'a yönelik yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "İlçemize birlikte kazandırdığımız ve yakın zamanda hizmete girecek olan Olimpik Yüzme Havuzumuza Şehidimiz Emre Altıok’un isminin verilmesini Sayın Belediye Başkanı Mustafa Candal’a ilçemiz adına teklif ediyorum, kendisinin de uygun bulacağına yürekten inanıyorum."
Haber Merkezi