Bir dönem Galatasaray ve Manchester City formaları giyen Brezilyalı forvet Jo, saha dışı olaylarla bir kez daha manşetlerde. 38 yaşındaki futbolcu, ödenmemiş nafaka borçları sebebiyle Rio de Janeiro'da düzenlenen sıradan bir barbekü partisinde polis tarafından gözaltına alındı. Bu olay, Jo'nun aynı gerekçeyle dördüncü kez tutuklanışı olarak kayıtlara geçti.
DÖRDÜNCÜ KEZ TUTUKLAMA VE BÜYÜYEN BORÇ
Sekiz çocuk babası olan Jo'nun çocuk nafakasına ilişkin borçları nedeniyle hakkında yasal işlem yapıldı. Brezilya basınında geniş yer bulan gelişmelere göre:
-
Borç Miktarı: Jo'nun 2024 yılı başından bu yana biriken nafaka borcunun yaklaşık 1.3 milyon TL seviyesine ulaştığı ifade ediliyor.
-
Tekrarlanan Olay: Brezilyalı oyuncu, bu gerekçeyle daha önce Campinas ve Contagem şehirlerinde iki kez, son olarak da 2024 yılının Mayıs ayında takım otobüsünden indirilerek gözaltına alınmıştı.
Jo'nun Rio de Janeiro'da gerçekleşen bu son tutuklanması, tecrübeli futbolcunun kariyerinden çok, saha dışı skandallarla anılmaya devam etmesine neden oldu.
Haberler.com