Eski meclis üyelerinin 'Vefa Buluşmaları'
Paylaş

Eski meclis üyelerinin 'Vefa Buluşmaları'

Ekleme: 01.09.2020 10:56 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

2014 yılında kapanan Samsun İl Genel Meclisi'nde görev yapan 65 üye, 'Vefa Buluşmaları' adı altında 22'nci defa buluştu. Başkan Mustafa Demir ve Hasan Togar'ı misafir eden üyeler, dostluk mesajları verdi

2014 yılında yürürlüğe giren Bütünşehir Yasası'nın ardından Samsun İl Genel Meclisi kapanırken, 2009-2014 yılları arasında İl Genel Meclisi'nde görev yapan üyeler 'Vefa Buluşmaları'nı sürdürüyor.

2009 yılında yapılan mahalli idareler seçimi sonucu AK Parti, MHP ve CHP'den İl Genel Meclisi'ne seçilen 60 üye ve daha sonraki yıllarda yaşanan istifalar sebebiyle meclise giren diğer 5 üye ile birlikte toplamda 65 üye, 2014 yılından bugüne dönem dönem her defasında farklı ilçelerde olmak üzere bir araya geliyor. 'Vefa Buluşmaları' yapan üyeler, bugüne kadar 22 defa toplandı.

Eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Karakurt başkanlığında bir araya gelen üyeler, 29 Ağustos Cumartesi günü Bayraktepe Tesisleri'nde buluştu. 

BAŞKANLAR DEMİR VE
TOGAR MİSAFİR OLDU

Eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Karakurt başkanlığında bir araya gelen üyeler, 29 Ağustos Cumartesi günü Bayraktepe Tesisleri'nde buluştu. Buluşmaya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da eşlik etti.

Buluşmaya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da eşlik etti. 

"HER ŞEY SAMSUN İÇİN"
6360 sayılı yasa ile Büyükşehir Statüsü'ndeki illerde İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi'nin 30 Mart 2014 tarihinden itibaren kapatıldığını anımsatan eski Meclis Başkanı Karakurt, "Görev yaptığımız 2009-2014 yıllarından AK Parti, MHP ve CHP gruplarını oluşturan üyeler olarak, bütçe ve yıllık faaliyet programlarımızı şehrimizin mahalli ve müşterek ihtiyaçlarına göre düzenleyip, azami fayda sağlamak üzere ilçelerimizdeki takip ve kontrollerimiz aksatmadan "Her Şey Samsun İçin" parolasına sadık kalmadaki samimiyetimizle 5 yıllık görev süremizde çok verimli çalışmalar yaptığımıza inanıyorum" dedi.

BİRLİKTELİĞİMİZ ÖRNEK OLUYOR
Karakurt, şöyle konuştu; "Samsunumuza altyapı, üstyapı, sosyal ve kültürel hizmetleri kazandırırken iyi niyetli, samimi çalışmalarımızın sonucu olarak kanaatimizce şimdiye kadar hiçbir ilde yaşanmamış bir arkadaşlık, hatta dostluklar oluşturduk. Bugün ki buluşmamız da bunun kanıtıdır. Çünkü İl Genel Meclisi'mizin kapandığı 2014 yılında bugüne kadar ilimizin her bir ilçesinde ayrı ayrı olmak üzere 21 kez buluştuk. Bugün 22. buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Geçen süre içerisinde İYİ Partili olan arkadaşlarımızla birlikte 4 ayrı partiden olmamıza rağmen bu buluşmalarımızı sürdürebilmekteyiz. Bu durum siyasetin geçmişinde ve sosyal hayatta örneği olmayan bir durumdur diye tahmin ediyorum. Allah, sağlık ve uzun ömür verdikçe bu dostluk ve buluşmaları sürdürme kararlılığını sizlerden öğrenmekle mutlu olduğumu ifade ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum." N. Alper CABBAR

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.