Vezirköprü Taşkale Mahallesi Köprülüler Caddesi üzerinde bulunan, metruk halde terk edilen eski hastane binasının kaderiyle baş başa bırakılmış haldeki sahipsizliği, vatandaşları endişelendiriyor.
VATANDAŞLARDAN ÇAĞRI
Şehrin merkezindeki binada önce, kapılar, demir korkuluklar, kablolar banklar hırsızlar tarafından talan edilirken, uyuşturucu ve alkol alanlar ve fuhuş yapanlar eski hastanenin binasını ve bahçesini mesken tutmuş durumda.
Mahalle sakinleri ve vatandaşlar; “Vezirköprü eski devlet hastanesi binasında yanana uygunsuz olaylar hepimizi üzüyor ve endişe veriyor. Her gece geç saatlerde aynı olaylara şahit oluyoruz. Olayları işleyen kişi ve kişilerdeki rahatlıklarına anlam veremiyoruz. Bina ile ilgili önemler alınmaması bizleri üzüyor”dediler.
Kaynak: Vezirköprüözlem.com