Etkinlikler 100. Yıla Yakışacak
Paylaş

Etkinlikler 100. Yıla Yakışacak

Ekleme: 27.03.2019 16:46 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak ve ekibi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 100. yıl kutlamaları etkinlikleri için Okul ziyaretlerinde bulundu.

İLK KEZ DAHİL EDİLDİ

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliklerinin bu yıl ilk kez kutlama programlarına dahil ettiklerini ifade eden Şube Müdürü İbrahim Irmak, "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 100. yıl kutlama propramlarına bu yıl, Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği dahil edilmiş olup bununla ilgili olarak ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.


ÜÇ AŞAMADAN OLUŞACAK

 Şenliklerin üç aşamada yapılacağını dile getiren Irmak, "1. aşama sınıflar arasında gerçekleşecek. Okullarında 1. olan takımlar ikinci aşama olan ilçe birinciliklerine katılacak. İlçe şampiyonları ise 3. aşamada il birinciliğinde okullarını temsilm edecek. Oyunlar İlkokul ve Ortaokullarda 1. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün seviyeleri kapsayacak" dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.