Samsun amatörünün köklü takımları arasında bulunan Gaziosmanpaşa Pınarspor Genel Koordinatörü Oktay Öz, bölgelerinde bulunan yetenekli sporcuları kulübe kazandırdıklarını ifade ederek, "Bölgemizde bulunan okullarla kurduğumuz heyet irtibata geçerek organize bir çalışma içinde bulunuyoruz. Sadece sportif başarının değil, çocuklarımızın da spor yapmasına aracı olmayı hedefliyoruz” dedi.
'AMACIMIZ TOPLUMA KAZANDIRMAK'
Futbolu ve sporu seven çocukları da kulüp çatısında topladıklarına dikkat çeken Öz, “Öncelikli amacımız futbolu ve sporu seven çocuklarımızın hepsini topluma kazandırmak. Bizler Pınarspor olarak bünyemizde bulanan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ahlaklı büyümelerini sağlamayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda bütün imkanlarımızı kullanıyoruz” ifadelerini kullandı.
KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK
Corona virüs salgını nedeniyle tüm sportif faaliyetleri diğer kulüpler gibi durdurduklarını dile getiren Öz, "Salgından dolayı önce sağlık diyerek tüm faaliyetlerimizi durdurduk. Salgın sona erip hayat normale döndüğünde çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz. Altyapımıza dahil ettiğimiz yeni sporcularımızla güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Çocuklarımızın, elit sporcular arasına girmeleri bizleri daha da mutlu eder” diye konuştu.