Spor

Fenerbahçe - Alanyaspor Maçının VAR Hakemi Açıklandı

Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile karşılaşacağı maçta VAR hakemi olarak Alper Çetin görev yapacak. Detaylar için tıklayın.

1 dk okuma
Fenerbahçe - Alanyaspor Maçının VAR Hakemi Açıklandı
Paylaş

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında, Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanacak olan mücadelede VAR hakemi olarak Alper Çetin görev yapacak. Çetin’e, AVAR’da Volkan Ahmet Narinç eşlik edecek.

MÜCADELEYİ MEHMET TÜRKMEN YÖNETECEK

Bugün saat 21.00’de başlayacak olan Fenerbahçe - Alanyaspor karşılaşmasını hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Türkmen’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Ozan Ergün görev yapacak.

VAR KOLTUĞUNDA ALPER ÇETİN

Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) olarak Alper Çetin seçildi. Çetin’e, AVAR’da Volkan Ahmet Narinç eşlik edecek. Maçın hakem kadrosu, zorlu mücadelede adil bir yönetim sergilemek üzere hazır durumda.

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.