Fenerbahçe'de başkanlık seçimine hazırlanan Ali Koç ile adı anılan başkan adaylarından Sadettin Saran arasında bir görüşme başladı. İkilinin görüşmesinin detayları hakkında bilgi verilmezken, gelişmeler merakla bekleniyor.
Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi, Başkan Ali Koç'un, dernek başkanlarıyla bir araya gelme hazırlığında olduğu belirtildi. Ali Koç'un, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde pazar günü saat 16.00'da dernek başkanlarıyla buluşacağı kaydedildi.
Görüşmenin detaylarına ilişkin ise çeşitli iddialar ortaya atıldı. İddialara göre, Ali Koç'un yeniden aday olmak istemediği, ancak Aziz Yıldırım'ın da tekrar başkan olmasını istemediği konuşuluyor. Bu durumda, Ali Koç'un aday olması halinde Aziz Yıldırım'ın aday olmayacağı iddialar arasında. Camiada dolaşan dedikodulara göre:
Ali Koç, bir dönem daha başkanlık yapacak. Sadettin Saran'a kendi listesine katılma teklifi yapacak ve futbolun sorumluluğunu tamamen Saran'a verecek. Kendisi ise Türk futbolunun temizliği için uğraşacak.
Diğer bir gelişme ise eski Başkan Aziz Yıldırım'a ait. Yıldırım'ın adaylığı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Daha önce aday olacağı haberlerini kesin bir dille yalanlayan Yıldırım'ın, seçim için hazırlık yaptığı öğrenildi. Ancak Yıldırım'ın aday olmaması durumunda, eski yönetici arkadaşlarından birini destekleyeceği ve onun aday olabileceği belirtildi.
mynet.com