Spor

Fenerbahçe'den Hakem Tepkisi: 'İzahı Olamaz

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Antalyaspor maçı sonrası hakem yönetimine sert tepki gösterdi: "İzahı olamaz."

1 dk okuma
Fenerbahçe'den Hakem Tepkisi: 'İzahı Olamaz
Paylaş

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Antalyaspor maçı sonrası hakem yönetimi hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Mosturoğlu, hakem hatalarının sürekli Fenerbahçe maçlarına denk geldiğini vurgulayarak, "Hata ile izahı mümkün olmayan hakem kararları hep bizim maçlarımıza tesadüf ediyor. Bunun bir izahı olamaz, aklımızla alay ettirmeyiz" ifadelerini kullandı.

'TESADÜFLER HEP FENERBAHÇE'Yİ BULUYOR'

Mosturoğlu, yaşanan hakem hatalarının sürekli Fenerbahçe'ye denk geldiğini belirterek, bu durumun tesadüf olamayacağını ifade etti. "Hata ve tesadüf hep aynı takıma denk geliyorsa artık bunun bir izahı olamaz" diyerek hakem yönetimine olan tepkisini dile getirdi.

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.