Fenerbahçe Hande Baladın’ı Kadrosuna Kattı
Paylaş

Fenerbahçe Hande Baladın’ı Kadrosuna Kattı

Ekleme: 02.06.2025 16:29 Güncelleme: 03.06.2026 17:36
Fenerbahçe, Eczacıbaşı’ndan ayrılan milli voleybolcu Hande Baladın ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını resmen duyurdu.

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertli kulüp, Eczacıbaşı Dynavit’ten ayrılan milli voleybolcu Hande Baladın ile anlaşmaya vardığını resmen duyurdu.

1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Milli takımın da önemli isimleri arasında yer alan 1997 doğumlu smaçör, Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-Lacivertliler, transferi sosyal medya hesaplarından “Dünyanın en büyük spor kulübüne hoş geldin Hande Baladın” ifadeleriyle duyurdu.

YENİ SEZONDA SARI-LACİVERT FORMAYI GİYECEK

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Hande Baladın’ın 2024-2025 sezonunda Fenerbahçe formasıyla sahada yer alacağı belirtildi. Bu transfer, voleybol kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN PAYLAŞIMI

 

mynet.com

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.