Fenerbahçe, sezon başında Rade Krunic'i kadrosuna katmayı hedeflerken, devre arasında zorunlu satın alma opsiyonuyla oyuncuyu kiraladı. Bu transferin gerçekleşmesiyle birlikte Crespo ve Lincoln Henrique takımdan kiralık olarak gönderildi.
Bosna Hersekli futbolcu, Fenerbahçe formasıyla 12 maçta yer almasına rağmen beklenen performansı sergileyemedi. Adana Demirspor maçındaki performansı övgü aldı ancak diğer maçlarda istenilen seviyeye ulaşamadı.
Rade Krunic'in açıklamalarına göre, Fenerbahçe'de yoğun bir baskı hissediliyor. Tecrübeli orta saha oyuncusu, Milan'da bu kadar yoğun bir baskı yaşamadığını belirtti.
Fenerbahçe'nin ligden düşmemesi durumunda, Rade Krunic'in sezon sonunda sarı-lacivertli takımın kalıcı oyuncusu olması bekleniyor.
www.milliyet.com.tr