Fenerbahçe'nin Yıldızı Cengiz Ünder İçin Beşiktaş Harekete Geçti
Paylaş

Fenerbahçe'nin Yıldızı Cengiz Ünder İçin Beşiktaş Harekete Geçti

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Cengiz Ünder'i transfer etmek için harekete geçti. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın daha önce Cengiz için yaptığı, "Ligin yıldızı yaparım" yorumu transferi gündeme taşıdı.

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor ve son bombasını Fenerbahçe'den patlatmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'nin milli yıldızı Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Bu transferdeki en dikkat çekici detay ise Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yıllar önce Cengiz için yaptığı, "Ver Cengiz'i bana, sana ligin yıldızı yapayım. Çok uzun da sürmez, bir ayda" yorumu oldu.

SERGEN YALÇIN'IN ESKİ SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Daha önce mali nedenler ve taraftar tepkisi nedeniyle gerçekleşmeyen Cengiz Ünder transferi, bu kez Sergen Yalçın'ın isteğiyle yeniden gündeme geldi. Yalçın'ın yorumculuk yaptığı dönemde Cengiz Ünder'e olan övgüleri, transferin ne kadar istekli bir şekilde istendiğini gösteriyor. Siyah-beyazlı taraftarların sosyal medyadaki tepkisiyle daha önce durma noktasına gelen transferin, bu kez Fenerbahçe'nin olumlu yanıt vermesi durumunda tamamlanacağı belirtiliyor.

TRANSFERİN DETAYLARI

Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın'ın kadrosunda görmeyi çok istediği Cengiz Ünder transferini bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Transferin gerçekleşmesi halinde, bu hamle sadece Beşiktaş için değil, tüm Süper Lig için büyük bir ses getirecek. Fenerbahçe'nin transfer teklifine vereceği yanıt, önümüzdeki günlerde netleşecek.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.