Fenerbahçe’nin Yıldızı Tadic, Performansıyla Şaşırtıyor
Paylaş

Fenerbahçe’nin Yıldızı Tadic, Performansıyla Şaşırtıyor

Fenerbahçe’nin Konyaspor’u 3-2 yendiği maçta 1 gol, 1 asist yapan Dusan Tadic, “Bencil olsaydım 300 asist yapamazdım” dedi. Sırp yıldız, bu sezonki istatistikleriyle göz dolduruyor.

Fenerbahçe’nin Konyaspor’u 3-2 mağlup ettiği maçta 1 gol, 1 asistlik performansıyla galibiyette büyük pay sahibi olan Dusan Tadic, maç sonu açıklamalarda bulundu.

"BAZEN BENCİL OLABİLİRİM AMA ASİSTLER BUNUN TERSİNİ SÖYLÜYOR"

Tadic, açıklamasında şut çekmesi yönündeki eleştirilerle ilgili, "Bazen bencil olabilirim ama bencil olsaydım kariyerimde 300 asist olmazdı. Şut çekebilirim, hocamız ve ailem de bunu söylüyor. Ancak pozisyonları gördüğünüzde pas atmanın daha doğru olduğunu düşündüğüm anlar oluyor" dedi.

"GOL POZİSYONLARINDA DAHA KARARLI OLMALIYIZ"

Sırp yıldız, takımın hücum ve savunma performansını değerlendirerek, "Son maçlarda çok fırsat yarattık. Özellikle Hatayspor maçında daha fazla gol atabilirdik. Bugün de ilk yarıda 3-4 gol bulabilirdik. Gol pozisyonlarında daha kararlı, savunmada ise daha dikkatli olmalıyız" ifadelerini kullandı.

TADIC BU SEZONUN EN İYİLERİ ARASINDA

Dusan Tadic, bu sezon Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sırp futbolcu, Fenerbahçe formasıyla bu sezon en fazla maçta hem gol atan hem de asist yapan oyuncu konumunda (4 maç). Ayrıca, ligde toplamda 15 gole katkı sağlayarak (8 gol, 7 asist) takımının en etkili isimlerinden biri oldu.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.