2025 FIVB Milletler Ligi’nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, İstanbul etabındaki üçüncü maçında Güney Kore’yi 3-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Filenin Sultanları, turnuvadaki yedinci maçını da kazanarak namağlup unvanını korudu.
FİLENİN SULTANLARINDAN ÜST ÜSTE 7. GALİBİYET
Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada A Milli Kadın Voleybol Takımı, Güney Kore karşısında üstün bir performans sergiledi. Milliler, setleri 25-18, 25-17 ve 25-20’lik skorlarla kazanarak rakibine set vermeden galip geldi.
NAMAĞLUP İLERLEYEN MİLLİLER BREZİLYA İLE KARŞILAŞACAK
VNL'nin ikinci haftasını İstanbul’da geçiren Filenin Sultanları, bu etaptaki son maçında Brezilya ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 22 Haziran Pazar günü saat 19.30’da yine Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.
VNL’DE HEDEF FİNAL ETABI
Türkiye, 2025 FIVB Milletler Ligi’nde oynadığı yedi maçın tamamını kazanarak turnuvada önemli bir avantaj elde etti. Filenin Sultanları, Brezilya karşısındaki galibiyetle hem etabı lider tamamlamak hem de final aşamasına avantajlı geçmek istiyor.
Anadolu Ajansı