SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Galatasaray’a Osimhen Şoku: Manchester United Devrede

Galatasaray’a Osimhen Şoku: Manchester United Devrede

Hazır

Giriş: 22.04.2025 16:57 Güncelleme: 22.04.2025 16:57
Galatasaray’ın golcüsü Victor Osimhen’in transferi gündemde. Manchester United’ın yıldız oyuncu için 75 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

Galatasaray formasıyla bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Victor Osimhen, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin radarında. İtalya basınında yer alan haberlere göre, İngiliz devi Manchester United, yıldız golcüyü kadrosuna katmak için ciddi adımlar atıyor.

75 MİLYON EURO SERBEST KALMA BEDELİ MASADA

İtalyan spor gazetesi Tuttosport'un haberine göre Manchester United, Osimhen için Napoli ile temaslarını sürdürürken, tarafların maaş konusunda temel bir anlaşmaya vardığı iddia edildi. Haberde, İngiliz kulübünün Osimhen’in 75 milyon euro serbest kalma bedelini ödemeye hazırlandığı, bu transferin gerçekleşmesi durumunda ise United’ın forveti Rasmus Hojlund'un Serie A’ya geri dönme ihtimalinin arttığı belirtildi.

JUVENTUS’TAN ALTERNATİF HAMLE

Juventus’un ise Osimhen yerine Ademola Lookman transferinde sona yaklaştığı ifade edildi. Bu gelişme, Osimhen’in İngiltere’ye transfer olma ihtimalini daha da güçlendirdi.

GALATASARAY’DA GOL KRALLIĞININ LİDERİ

Bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 34 resmi maçta 29 gol ve 6 asist üreten Osimhen, özellikle Süper Lig’deki 21 gollük performansıyla gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor.
Sarı-kırmızılı kulüp oyuncuyu kadroda tutmak istese de, Avrupa devlerinin ilgisi bu süreci zora sokuyor.

GALATASARAY'DA GELECEĞİ BELİRSİZ

Sezon başında Napoli’den kiralık olarak Galatasaray’a gelen Osimhen’in, sezon sonunda kariyerine hangi takımda devam edeceği belirsizliğini koruyor. Sarı-kırmızılı yönetim ise oyuncuyu takımda tutmak için girişimlerini sürdürüyor.

 

mynet.com

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap