Galatasaray, Turkcell Süper Kupa yarı finalinde oynayacağı zorlu Trabzonspor müsabakası öncesinde sakat ve cezalı oyuncularından gelen haberlerle moral buldu. Sarı-kırmızılı ekipte, bir süredir sahalardan uzak kalan isimlerin takıma dahil olmasıyla teknik direktör Okan Buruk'un sahaya süreceği kadro derinliği de artmış oldu.
Gaziantep'te oynanacak olan dev karşılaşma öncesinde Florya'da hazırlıklar sürerken, sağlık heyetinden gelen olumlu raporlar teknik heyetin planlarını revize etmesini sağladı. Özellikle savunma ve kale bölgesindeki eksiklerin giderilmesi, kritik kupa maçı öncesi camiada sevinçle karşılandı.
3 ÖNEMLİ İSİM KADROYA DAHİL EDİLDİ
5 Ocak Pazartesi günü oynanacak mücadele öncesi Galatasaray kadrosundaki son durum netleşti. Takıma katılan isimler şunlar:
Uğurcan Çakır: Sakatlık sürecini tamamen atlatan tecrübeli eldiven, yeniden eldivenleri devralmaya hazır.
Wilfried Singo: Tedavisi tamamlanan savunma oyuncusu, fiziksel açıklarını kapatarak takımla çalışmalara başladı.
Eren Elmalı: Cezasını tamamlayan başarılı sol bek, teknik heyetin görev vermesi halinde sahada olabilecek.
Bu üç ismin de maç eksiğini kapatmak adına özel antrenman programlarına tabi tutulduğu ve maç gününe kadar tamamen hazır hale gelecekleri bildirildi.
HEDEF SÜPER KUPA FİNALİ
Saat 20.30'da başlayacak olan Trabzonspor karşılaşması, Galatasaray için sezonun en kritik virajlarından biri olarak görülüyor. Okan Buruk'un, dönen oyuncuların fiziksel durumlarına göre ilk 11 kurgusunu belirleyeceği ve sahaya en güçlü kadrosuyla çıkmayı planladığı öğrenildi.
Genişleyen rotasyonla birlikte oyun içinde hamle gücü artan sarı-kırmızılılar, Gaziantep'ten galibiyetle dönerek adını finale yazdırmak istiyor. Takımın yıldız isimlerinin geri dönüşüyle birlikte taktik antrenmanların da daha yüksek tempoda geçtiği ifade ediliyor.
mynet.com