AVUSTURYA KAMPINDA GÜÇ DEPOLANIYOR
Sarı-kırmızılılar, Avusturya kampında güç depolamaya devam ediyor. Yeni sezonun ilk hazırlık maçında ev sahibi LASK Linz'e 3-2 mağlup olan Galatasaray, bugün yeni bir rakiple sahaya çıkacak. Mücadele, Linz şehrinde Raiffeisen Arena'da oynanacak ve Galatasaray, Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'a karşı galibiyet arayacak.
ICARDI OYNAYACAK MI?
Galatasaray, Alman rakibi karşısında Batshuayi, Zaha, Mertens ve Tete gibi yıldız oyuncularıyla galibiyet peşinde olacak. Kampa geç katılan Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin ise maçta oynayıp oynamayacağına maç saatinde teknik ekip karar verecek.
HEYECANLI KARŞILAŞMA
Süper Lig'in son şampiyonu, hazırlık maçında göstereceği performansla yeni sezon öncesi taraftarlarına umut vermek istiyor. Fortuna Düsseldorf ile oynanacak bu karşılaşma, Galatasaray'ın sezon öncesi form durumu hakkında önemli ipuçları verecek.
Haber Merkezi