Galatasaray Spor Kulübü, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamayla Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’yu sert ifadelerle eleştirdi. Açıklamada Mourinho'nun Türk futboluna verdiği zararın büyüdüğü öne sürüldü.
“TÜRK FUTBOLUNUN AKLIYLA ALAY EDİLİYOR”
Galatasaray tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Türk futboluna katkı vermek ümidiyle gelen rakip takım teknik direktörünün ülke futboluna verdiği zarar son 8 aydır çığ gibi artarak büyümeye devam etmektedir. Geçmişte bu tip yakışıksız olayları nedeniyle dünya futbol kamuoyunda tescilli bu kişi adına çıkıp özür dilemek yerine, Türk futbol kamuoyunun aklıyla alay eder gibi yapılan bir açıklamaya cevap vermek zorunda kaldığımız için üzgünüz.”
“ONLAR VE TÜRK FUTBOLU ADINA UTANIYORUZ”
Kulüp açıklamasında ayrıca şu ifadelere de yer verildi: “Allah kimseyi, dünyanın gözü önünde yaşanmış spor adına utanç verici bir saldırıyı, sırf teknik direktörü az ceza alsın diye savunmak zorunda bırakmasın. Dün bize ahlak dersi vermeye çalışanların bugün düştükleri bu acınası durumu üzüntüyle izliyor, onlar ve Türk futbolu adına bir kez daha utanıyoruz.”
Haber Merkezi