Galatasaray’ın Yıldızı Osimhen 30 Gole Ulaştı
Paylaş

Galatasaray’ın Yıldızı Osimhen 30 Gole Ulaştı

Galatasaray’ın Nijeryalı futbolcusu Victor Osimhen, Konyaspor maçında attığı golle bu sezonki gol sayısını 30’a yükseltti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde TÜMOSAN Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada, sarı-kırmızılı takımın ilk golü Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen’den geldi. Mücadelenin 26. dakikasında Dries Mertens’in sağ kanattan yaptığı ortada ceza sahası içinde iyi yükselen Osimhen, kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

SEZONDA 30 GOL BARAJINA ULAŞTI

26 yaşındaki yıldız futbolcu, bu golle birlikte 2024-2025 sezonundaki toplam gol sayısını 30’a çıkardı. Osimhen, bu sezon Trendyol Süper Lig’de 21, UEFA Avrupa Ligi’nde 6 ve Türkiye Kupası’nda ise 3 kez gol sevinci yaşadı.

73. DAKİKADA OYUNDAN ÇIKTI

Mücadeleye ilk 11’de başlayan Victor Osimhen, 73. dakikada yerini genç oyuncu Yusuf Demir’e bıraktı. Tecrübeli futbolcu, yarı finalde attığı golle takımına önemli katkı sağladı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.