Maça hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray, 9. dakikada Derrick Köhn'ün attığı golle 1-0 öne geçti. Lucas Torreira'nın 31. dakikadaki golüyle farkı ikiye çıkaran takım, Casper Hojer'in 38. dakikada attığı golle skoru 2-1'e getiren Çaykur Rizespor'un karşılık golüne engel olamadı.
Ancak Galatasaray, ilk yarının sonlarına doğru Kerem Demirbay'ın 40. ve 45. dakikalarda attığı gollerle farkı açarak devreyi 4-1 önde tamamladı.
İkinci yarıda da mücadele tempolu bir şekilde devam etti. Çaykur Rizespor, 61. dakikada Ibrahim Olawoyin'in golüyle umutlandı ve skoru 4-2'ye getirdi. Ancak Galatasaray, 62. dakikada kazandığı penaltıyı Kerem Demirbay'ın golleriyle değerlendirdi ve skoru 5-2'ye taşıdı. Maçın son anlarında Mauro Icardi'nin attığı golle sarı-kırmızılılar, mücadeleden 6-2 galip ayrıldı.
Son dakikalarda başka gol olmazken, Galatasaray evinde etkileyici bir performans sergileyerek Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup etti.
www.trtspor.com.tr