Gazetemiz Gündeme Getirmişti! Samsun'da 19 Mayıs Yarı Maratonu Tarihi Değişti

Gazetemiz Gündeme Getirmişti! Samsun'da 19 Mayıs Yarı Maratonu Tarihi Değişti

Hazır

Giriş: 16.05.2025 17:25 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Hedef Halk Gazetesi Köşe Yazarı Cemil Ciğerim’in “Maraton Neden Bir Gün Önceye Alındı?” başlıklı yazısı sonrası gelen tepkiler üzerine, 19 Mayıs Uluslararası Yarı Maratonu yeniden 19 Mayıs’ta yapılacak şekilde güncellendi.

Samsun’da her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen 19 Mayıs Uluslararası Yarı Maratonu için bu yıl açıklanan 18 Mayıs tarihi kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Gazetemizin köşe yazarı Cemil Ciğerim’in 15 Mayıs 2025 tarihli “Maraton Neden Bir Gün Önceye Alındı?” başlıklı yazısı sonrasında maraton tarihi yeniden güncellendi.

[ilgili-haber=1786947]

MARATON 19 MAYIS’TA KOŞULACAK

Gelen tepkiler üzerine Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaptığı açıklamayla maratonun yeniden 19 Mayıs'ta düzenleneceğini duyurdu. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“19 Mayıs Uluslararası Yarı Maratonu’nun başlangıç saati değişti. Yarış, Türk Donanma tarihinin ilk LHD gemisi TCG Anadolu geldiği için 19 Mayıs Pazartesi günü saat 08.30’da Atakum Gençlik Merkezi önünden başlayacak.”

TEKNİK TOPLANTI 18 MAYIS'TA

Maratona katılacak sporcular için düzenlenecek teknik toplantının, 18 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de İlkadım Okçuluk Salonu’nda yapılacağı bildirildi.

CEMİL CİĞERİM'İN İLGİLİ KÖŞES YAZISINA GİTMEK İÇİN TIKLA

 

Zekai Anıl

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap