Geleceğin Sultanlarını Anneleri Yetiştiriyor
Paylaş

Geleceğin Sultanlarını Anneleri Yetiştiriyor

Ekleme: 04.03.2019 16:44 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Canik İElçe Müdürlüğü ve Canik Halk Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa başlattığı ‘Geleceğin Sultanlarını Anneleri Yetiştiriyor’ Projesi start aldı.

PROJE START ALDI

Küçük sporcularla başlatılan Voleybol oyunlarına sporcuların annelerini de katarak “Geleceğin Sultanlarını Anneleri Yetiştiriyor Projesi Canik Atatürk Spor Salonu’nda başladı. Projenin açılışına Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Gençlik ve Spor Canik İlçe Müdürü Osman Abanoz, Canik Halk Eğitim Müdürü Zekeriya Özkan katıldı. Projenin Koordinatörü Ömer Aşıkoğlu ise aynı zamanda projenin antrenörlüğünü yapıyor.

HAFTANIN BEŞ GÜNÜ EĞİTİM

Proje hakkında bilgiler veren antrenör Ömer Aşıkoğlu, “Beş ay sürecek olan projede ailenin içerisine sporu da katarak topluma anne ile kızının spor yapabildiğini göstermeyi hedefliyoruz. Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere 09.00 ile 10.30 arasında haftanın beş günü eğitim veriyoruz. Projede 200 sporcu ve veliye ulaşmayı planlıyoruz. İkinci projemizi ise babaları ile birlikte yapmayı planlıyoruz” dedi.  

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.