Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt'un ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Dr. Selim Temurci, Samsun teşkilatı üyeleri ve kentte yayın yapan yazılı ve görsel medyanın temsilcileri katıldı.
'GÜÇLÜ TEŞKİLAT' OLUŞTURDUK
Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, çetin ve zorlu bir yola girdiklerinin farkında olduklarını ancak 'en nitelikli ve en dinamik' teşkilata sahip olduklarını belirterek, "Hem sosyal hem siyasal iklimin baskı altında olduğu bir süreçte cesur ve kararlı arkadaşlarımızla sabırlı bir yola girdik. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 'mahallelerinizden çıkın, bütün bir topluma konuşun' diyerek, bizleri cesaretlendirdi. Bugün hep beraber 'güçlü teşkilat' oluşturduk" dedi.
CESUR ARKADAŞLARA SAHİBİZ
Mustafa Yeşilyurt, "Samsun'da farklı siyasi görüşleri, farklı meslek gruplarını bir araya getirdik ve oldukça enerji dolu yönetimlerle tüm ilçelerimizi dolaşarak, vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Ülkenin başta ekonomi olmak üzere 'kötü gidişatına dur' diyecek, cesur arkadaşlara sahibiz. Korku atmosferini, sosyal ve siyasal baskı iklimini değiştirmek için yollara düştük. Diyalog kurarak, sivil toplum örgütleriyle temas ederek, doğru ve hedef yürüyen 'iletişim alanı' oluşturduk" ifadelerini kullandı. N. Alper Cabbar
