Gerginlik Oy Kaybettirir
AK Parti Samsun eski İl Başkanı Göksel, Samsun'da Cumhur İttifakı'nda yaşanan gerginliğin ittifaka oy kaybettirebileceğini söyledi

AK Parti Samsun eski İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun'da AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman'ın ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin'in görevden alınmasına, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın disipline sevkedilmesine neden olan Cumhur İttifakı açıklamaları sonrası, değerlendirmelerde bulundu.
Göksel, AK Parti ve MHP Samsun teşkilatlarında yaşanan gerginliğin yumuşatılmasına yönelik bir eylem planının bir an önce hayata geçirilmemesi durumunda Cumhur İttifakı'nın toplam oyunda eksi yönde yansıyabileceğini belirtti.
HAREKETE GEÇİLMELİ
Samsun'da siyasi deprem olarak yorumlanan AK Parti ve MHP İl Başkanlıklarının görevden alınmalarını yorumlayan Muharrem Göksel, " 81 il arasında yalnızca Samsun'da Cumhur İttifakı zarar gördü, zedelendi, yazık oldu. Yaşanan gerginlik eğer bir atılım yapılmaması durumunda Cumhur İttifakı'nın toplam oyunu etkileyecektir" dedi. samsunetikhaber
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.








