Spor

Geyikkoşan Spor Şenliği Başladı

Alaçam ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geyikkoşan Yaz Spor Şenlikleri Plaj Voleybolu ve Ayak Tenisi Turnuvaları başladı.

1 dk okuma
Geyikkoşan Spor Şenliği Başladı
Paylaş

GELENEKSEL OYUNLAR

Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Geyikkoşan sahilinde organize edilen turnuvaya 22 takım katıldı. Turnuvada müsabakaların yanı sıra izleyicilerle geleneksel oyunlar, halat çekme, çuval yarışı, ok atma gibi oyunlar da oynanacak. Turnuiva sonunda dereceye giren takımlara sürpriz hediyeler ile madalya verilecek. 

KEYİFLİ AKTİVİTELER

Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan,  "Geyikkoşan sahilimizi spor ile canlandırmak, keyifli aktivitilerle piknik için gelen vatandaşlarımıza güzel vakit geçirtmek, 'Spor her yerde' sloganımız ile muhteşem Geyikkoşan sahilimiz için farkındalık yaratmak ilçemiz için de güzel bir paylaşım olacak." dedi.

Kaynak: Zekai Anıl

KaynakZEKAİ ANIL

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.