Gitar Kutusu ve Cips Paketi İçinde Uyuşturucu: Samsun Polisi Yakaladı

Gitar Kutusu ve Cips Paketi İçinde Uyuşturucu: Samsun Polisi Yakaladı

Hazır

Giriş: 29.08.2025 12:42 Güncelleme: 29.08.2025 12:42
Samsun'un Kavak ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda, gitar kutusu ve cips paketine gizlenmiş 40,40 gram metamfetamin ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, uyuşturucu tacirlerinin sevkiyatta kullandığı ilginç bir yöntemi daha ortaya çıkardı. Kavak ilçesinde düzenlenen operasyonda, il dışından getirildiği tespit edilen uyuşturucu maddeler, gitar kutusu içindeki bir cips paketinin içinden çıktı. Olayla ilgili 2 şüpheli yakalandı.

NARKOTİK EKİPLERİ KAVAK'TA DURDURDU

Edinilen bilgilere göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente uyuşturucu madde getirileceği yönündeki istihbarat üzerine bir çalışma başlattı. Yürütülen takip neticesinde, şüpheli olarak belirlenen ve içerisinde E.K. (39) ile Ş.Y. (32) isimli şahısların bulunduğu araç, Kavak ilçesindeki uygulama noktasında durduruldu.

AKILALMAZ ZULA YÖNTEMİ

Araçta ve şüphelilerin eşyalarında narkotik ekipleri tarafından detaylı bir arama yapıldı. Polisin dikkati, şüphelilere ait bir gitar kutusu üzerinde yoğunlaştı. Gitar kutusunu açan ekipler, içerisinde bir cips paketi olduğunu gördü. Şüphe üzerine açılan cips paketinin içerisine zulalanmış halde uyuşturucu maddeler bulundu. Yapılan incelemede, paketin içinden 40,40 gram metamfetamin ve 2 adet uyuşturucu kullanım aparatı çıktı. Şüphelilerin, polis kontrolünden kaçmak için bu yöntemi kullandıkları belirlendi.

ZEHİR TACİRLERİ GÖZALTINDA

Araçta uyuşturucu maddelerin bulunmasının ardından E.K. ve Ş.Y. isimli şahıslar, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan olay yerinde gözaltına alındı. Ele geçirilen uyuşturucu maddelere ve aparata el konuldu. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

Haber Merkezi

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap