Süper Lig ekibi Göztepe, kulübün maddi ve manevi zarar görmemesi için önemli bir karar aldığını açıkladı. Gürsel Aksel Stadyumu’nda 2 Şubat’ta oynanan Göztepe-Corendon Alanyaspor maçından itibaren, kulübe ceza aldıran taraftarların kombinelerinin süresiz iptal edileceği duyuruldu.
"KURALLARA UYAN TARAFTARLARIN MAĞDURİYETİNİ ENGELLEMEK İSTİYORUZ"
Kulübün açıklamasında, taraftarların Göztepe için büyük bir güç olduğu vurgulanırken, disiplin yönetmelikleri gereği bireysel ihlallerde bile tribünün tamamına ceza verildiği hatırlatıldı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu durum, kurallara uygun davranan taraftarlarımızın da mağdur olmasına neden olmaktadır. Kulübümüz, hem taraftarımızı hem de kendisini korumak adına, ceza almamıza sebep olan taraftarların kombinelerini süresiz olarak iptal edecektir. Bu karar, Göztepe'mizi hak ettiği yerlerde görmek için alınmıştır."
KARAR 2 ŞUBAT'TAKİ ALANYASPOR MAÇIYLA BAŞLADI
Uygulama, Göztepe-Corendon Alanyaspor maçıyla birlikte yürürlüğe girdi. Bundan sonra kulübe ceza aldıran taraftarlar, kombine haklarını süresiz kaybedecek.
Anadolu Ajansı