Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, 2-2 sona eren Samsunspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Takımının agresiflik, dinamizm ve organizasyon açısından iyi oynadığını, ancak yapılan basit hatalar nedeniyle 2 puan kaybettiklerini söyledi.
[ilgili-haber=1780573]
"YAPMAMAMIZ GEREKEN HATALARDAN GOL YEDİK"
"Yediğimiz goller büyük hayal kırıklığı yarattı. İlk golü kontrataktan yedik, ikinci golde ise boş oyuncu bıraktık. Bunlar kesinlikle yapmamamız gereken hatalardı." Takımının üçüncü golü atabilecek fırsatlar yakaladığını ancak değerlendiremediğini belirten Stoilov, daha etkili hücum organizasyonları geliştirmeleri gerektiğini vurguladı.
[ilgili-galeri=403]
"SANTRFORLARIMIZ ÜST DÜZEY FORMDA DEĞİL"
Göztepe’nin santrforlarının sakatlık sonrası tam formuna ulaşmadığını belirten Stoilov, şu ifadeleri kullandı: "Santrforlarımızı daha dinamik kullanmak istedik ama hepsi sakatlıktan geldi ve üst düzey formda değiller. Onları en iyi şekilde hazırlamamız gerekiyor çünkü elimizde başka santrforumuz yok."
[ilgili-haber=1780575]
"AYNI HATALARI YAPMAMALIYIZ"
Göztepe'nin gelecek maçlarda daha dikkatli olması gerektiğini ifade eden Stoilov, "Çok üzgünüz, bunlar üzerine çalışmalıyız. Aynı hataları yapmamalıyız. Yakaladığımız fırsatları değerlendirmeliyiz" dedi.
[ilgili-haber=1780579]
Demirören Haber Ajansı