Hacınabispor Kulübü Başkanı ve basın sorumlusu Oğuzcan Türk, yaptığı açıklamada, "Yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Sakatlıkların yaşanmadığı ve dostlukların ön planda olduğu bir sezon yaşanmasını temenni ediyorum. Oyuncularımız yapılan sezon planlaması doğurultusunda hazırlıklara başladı. İlçemizde özlenen başarıyı yakalamak istiyoruz" dedi.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Sportif Direktör Erdoğan Er ise açıklamasında; "Yeni sezon hazırlıklarına start verdik. Pandemi nedeni ile özlediğimiz ve uzak kaldığımız szahalara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel bir aile ortamımız var"diye konuştu. Transfer çalışmaları konusunda da bilgiler veren Er, belirlenmiş kriterlere uygun oyuncu öncelikleri olduğunu bu doğrultuda çalışmaların sürdüğünü söyledi.
.jpg)
İDMAN SONRASI YEMEK
Bafra Hacıbanispor yönetimi, teknik ekip ve oyuncular antrenman sonrasında Bafra Mevlana Kasabı Mangal Evinde yemekte buluştu. Zekai Anıl