Hakemler Sahaya İndi
Paylaş

Hakemler Sahaya İndi

Ekleme: 08.04.2022 18:53 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Samsun Şubesi tarafından camiaya hizmet eden ve sonrasında yaşamını yitiren üyelerin sanısı için düzenlenen geleneksel futbol turnuvası başladı. 

TFFHGD Samsun Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen futbol turnuvası Canik Dereler Suni Çim Sahada önceki akşam oynanan maçlarla start aldı. Turnuvanın ilk gün müsabakaları nefesleri keserken, hakemlerin performansı alkış aldı. TFFHGD Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, görevi nedeni ile şehir dışında bulunduğundan dolayı açılışa katılamadı.  

PANDEMİ ARASI VERİLMİŞTİ
Pandemiden dolayı iki yıldır gerçekleştiremedikleri turnuvayı bu yıl devam ettirdiklerini dile getiren Başkan Çiçek, "Camiamıza hizmet veren ve yaşamını yitiren üyelerimizin adına düzenlediğimiz turnuvamızı iki yıl aradan sonra tekrar başlattık. Öncelikle camiamıza hizmet ederek ebediyete göç eden üyelerimize rahmet, turnuvamızda mücadele eden arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum" dedi. Zekai Anıl
 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.