Türkiye Sakatlar Derneği(TSD) Samsun Şube Başkanı Hayri Hakyemezoğlu, Atatürk Kültür Merkezi arkasında yer alan dernek binasında oturduğu esnada, bir anda kendini kötü hissetmeye başladı. Yakınlarına ambulans çağrılmasını söyleyen Hakyemezoğlu, sonra kendinden geçti.
SAĞLIĞINA KAVUŞTU
112 Ambulansı ile Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hayriye Hakyemezoğlu'nun kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. 20 dakika boyunca kalp masajı yapılan Hakyemezoğlu, hayata döndü. Hakyemezoğlu, 4 gün boyunca yoğun bakımda kaldı. Servise alınan Hayriye Hakyemezoğlu, sağlığına kavuştu.
HASTANEYE TEŞEKKÜR
Uzman Dr. Faruk Boyacı'ya sonsuz teşekkürler eden Hakyemezoğlu, "Burada beni hayata yeniden döndürdüler. Eğitim Araştırma Hastanesi'nin başhekiminden acil doktorlarına, hemşirelerine kadar herkese teşekkür ediyorum. Doktorumuzdan ve sağlık çalışanlarından Allah razı olsun. Bana ikinci bir hayatı verdiler "dedi. Feride İÇKİLLİ