İhtiyaç sahiplerine yönelik yürüttüğü yardım faaliyetleriyle tanınan Ahbap derneğinde önemli bir liderlik değişimi yaşanıyor. Derneğin kurucusu ve uzun yıllardır genel başkanlık görevini üstlenen sanatçı Haluk Levent, bu görevinden ayrılacağını ilan etti. Yaşadığı ciddi rahatsızlıklar ve yoğun iş temposunun getirdiği stres nedeniyle bu kararı aldığını belirten ünlü sanatçı, gelecekteki planlarına dair de ipuçları verdi. Mevcut projelerin tamamlanması ve yasal süreçlerin sonuçlanmasının ardından dernek yönetiminde yeni bir dönem başlayacak.
"MİDE KANAMASI GEÇİRDİM"
Yaşadığı sağlık sorunlarını ve sanat hayatında meydana gelen aksamaları gerekçe göstererek görevi bırakacağını belirten Haluk Levent, durumunu şu sözlerle özetledi:
“Mide kanaması geçirdim. Sağlık sorunlarım ve yoğun stres nedeniyle profesyonel hayatımı, müziğimi ve bestelerimi çok aksattım. Şu anda Birleşmiş Milletler Suriye ve Lübnan iyi niyet elçisiyim. Artık kendi projelerimi daha global projelerle göstermek istiyorum. Bu benim hayalim. Ahbap’ı yönetecek arkadaşların da çok başarılı olacağına inanıyorum. Önümüzdeki projeler tamamlandıktan ve bu yıl yapılacak denetimden alnımın akıyla çıktıktan sonra Ahbap Genel Başkanlığı’nı bırakacağım.”
MALİ DENETİMLERİN ARDINDAN GÖREVİ DEVREDECEK
Uzun yıllardır genel başkanlığını yürüttüğü Ahbap ile birçok sosyal yardıma imza atan Levent, bu yıl yapılacak mali denetimlerin ardından görevden ayrılacağının sinyallerini verdi. Sanatçı Haluk Levent, Ahbap Genel Başkanlığı’nı yapılacak denetimlerden alnının akıyla çıktıktan sonra bırakacağını açıkladı. Derneğin kurumsal yapısının gelecekte de başarılı işlere imza atacağına olan inancını vurgulayan ünlü müzisyen, bu süreçte kendi profesyonel müzik çalışmalarına ve küresel ölçekteki yeni projelerine odaklanmayı hedefliyor.
Haber Merkezi

