Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, Ramazan ayının müjdecisi olan Miraç Kandili’ni Kevser Camii’nde vatandaşlarla birlikte idrak etti. Kandil programının ardından cami çıkışında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İkiz, vatandaşlara kandil simidi ikram ederek sohbet etti.
Kevser Camii çevresinde oluşan manevi atmosfer, birlik ve beraberlik görüntülerine sahne olurken, Başkan İkiz’in vatandaşlarla yakından ilgilenmesi dikkat çekti. Kandil vesilesiyle yapılan ikramlar, özellikle yaşlılar ve çocuklar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Miraç Kandili’nin taşıdığı manevi anlamın altını çizen Başkan İkiz, bu mübarek gecelerin kardeşlik, paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirterek, bu özel gecelerde hemşehrilerle bir arada olmanın kendileri için büyük bir anlam taşıdığını ifade etti.

Kandil dolayısıyla yalnızca cami çevresinde değil; hastane ve emniyet gibi kamu kurumlarında mesaide olan görevlilere, ayrıca cadde ve sokaklarda otomobilleriyle seyahat eden vatandaşlara da ikramlarda bulunuldu. Farklı noktalarda gerçekleştirilen bu ikramlar, kandil gecesinin manevi ikliminin toplumun her kesimine ulaştığını ortaya koydu.

Program, yapılan duaların ardından sona ererken vatandaşlar, Başkan Murat İkiz’e kandil gecesinde gösterdiği ilgi ve samimi yaklaşımı için teşekkür etti.


Havza Belediyesi Bültenidir