Havza Belediyesi önünde gergin anlar: Başkan Murat İkiz, istifa et sloganlarına gülümsedi
Paylaş

Havza Belediyesi önünde gergin anlar: Başkan Murat İkiz, istifa et sloganlarına gülümsedi

Ekleme: 15.05.2026 16:15 Güncelleme: 03.06.2026 18:13

Havza'da yaşanan sel felaketinin ardından belediye önünde toplanan ilçe halkı, Başkan Murat İkiz'e tepki gösterdi. "İstifa et başkan" çağrılarına gülümseyerek karşılayan Murat İkiz'e tepki sesleri daha da fazla yükseldi.

Samsun'un Havza ilçesinde 12 Mayıs'ta etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen sel felaketinin yarattığı tahribat sonrası evleri, iş yerleri sular altında kalan ve büyük ekonomik kayba uğrayan ilçe halkı ile esnaflar, seslerini yetkililere duyurabilmek amacıyla Havza Belediyesi binası önünde toplandı.

Meydandaki tansiyonun yükselmesi ve tepkilerin artması üzerine Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, belediye binası önünde toplanan öfkeli kalabalığın karşısına çıktı.

 

@samsunhalkgazetesi

Samsun'un Havza ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından belediye önünde toplanan ilçe halkı, Başkan Murat İkiz'e tepki gösterdi. "İstifa et başkan" çağrılarına gülümseyerek karşılayan Murat İkiz'e tepki sesleri daha da fazla yükseldi. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, herkesin zararının kuruşuna kadar ödeneceğini söyledi.

♬ Samsun Halk Gazetesi - orijinal ses - Samsun Halk Gazetesi

 

İlçe halkı, Başkan Murat İkiz'e tepki gösterdi. "İstifa et başkan" çağrılarına gülümseyerek karşılayan Murat İkiz'e tepki sesleri daha da fazla yükseldi.

Havza halkını teskin etmek ve sakinleştirmek için yoğun çaba sarf eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, herkesin zararının kuruşuna kadar ödeneceğini söyledi.

 

Doğukan Sırgancı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.