Havza'da anlamlı buluşma
Paylaş

Havza'da anlamlı buluşma

Ekleme: 09.08.2022 16:24 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Havza Müftülüğü tarafından Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlı ve engellilere yönelik kahvaltı programı düzenlendi

Samsun'un Havza İlçesi'nde Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlı ve engellilere yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltıya, Kaymakam Cengiz Nayman, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hasan Göktuğ da katıldı.

Kaymakam Nayman her zaman engelli ve yaşlılarının yanında olduklarını ifade ederek, "Sizlere her zaman kapımız açık" dedi. Belediye Başkanı Özdemir de engellilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HAYAT SİZİNLE GÜZEL
İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu ise İslam dininin özünde insan olduğunu belirterek, "Her birimiz engelli adayıyız. Engelli olmak Allah katında ne üzülecek bir durum ne de sağlığı sıhhati yerinde olanların Allah katında üstünlüğüne delalet eden bir durum. Sadece üstünlük Rabb'imizin katında takvadadır. Havza Müftülüğü olarak da her türlü engeli birlikte aşmak için her zaman yanınızdayız. Hayat sizinle güzel" diye konuştu.

AA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.