Havza'da Çıkan Yangında İki Evde Hasar Oluştu
Paylaş

Havza'da Çıkan Yangında İki Evde Hasar Oluştu

Ekleme: 16.10.2024 10:40 Güncelleme: 03.06.2026 16:50

Samsun'un Havza ilçesinde çıkan patlama iki eve sıçradı. Yangın sonucu "her iki evde de maddi hasar meydana geldi.

Samsun'un Havza ilçesinde ortaya çıkan yangın, iki evde hasara neden oldu. Olay, Memduhiye Mahallesi Dicle Sokak'ta meydana geldi.

İdris Çetin'e ait iki katlı evin saklandığı yerde bilinmeyen bir nedenden başlayarak patlama, kısa sürede eve sıçradı. Alevler, daha sonra yan tarafta bulunan Eyüp Çetin'e ait olan eve de çıktı.

EKİPLER HIZLA OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Yangının fark edilmesi üzerine itfaiye, sağlık, polis, doğal gaz ve elektrik ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Grup Amirliği ekipleri kapsamlıa müdahale etti. Yangın, ekiplerin çalışmasıyla kontrol edilerek sonlandırıldı. Olay yerinde soğutma çalışmaları bir süre daha devam etti.

MADDİ HASAR VE İNCELEME

Yangın sonucu iki evde de ciddi maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi. İlgili ekipler, yangının çıkış kaynağı ile ilgili incelemelerini sürdürüyor.

 

İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.