Havza'da Polisten Kurban Pazarında Sahte Para ve Dolandırıcılık Uyarısı

Havza'da Polisten Kurban Pazarında Sahte Para ve Dolandırıcılık Uyarısı

Hazır

Giriş: 14.06.2024 13:35 Güncelleme: 14.06.2024 13:35
Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarı'nda sahte para ve dolandırıcılık konusunda esnafı ve vatandaşları bilgilendirdi.

Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, Canlı Hayvan Pazarı'nda sahte para kullanımıyla ilgili esnafı uyardı.

Satıcıları sahte paralardan korumak için alınması gereken tedbirler hakkında bilgi veren ekipler, ayrıca dolandırıcılık konusunda da vatandaşları uyardı.

Emniyet Müdürü Vekili'nin Açıklaması

Havza Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, önlemlerin Kurban Bayramı öncesi artırıldığını belirterek, "Kurban pazarlarında sahte para ile hayvan alımını önlemek için gerekli tedbirleri aldık. Aynı zamanda vatandaşlarımızı dolandırıcılık olaylarına karşı da uyarıyoruz. Bayram tatili boyunca trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurarak ek tedbirler aldık." şeklinde konuştu.

Trafik Güvenliği İçin Çağrı

Balcı, vatandaşların güvenli bir bayram geçirmeleri için trafik kurallarına uymaları gerektiğini vurgulayarak, "Uykusuz yola çıkmamaları, emniyet kemerlerini takmaları ve trafik işaretlerine uymaları önemlidir. Kurban Bayramı'nı güven içinde geçirmemiz için herkesin katkısı önemlidir." dedi.

 

Anadolu Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap