Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) tarafından vatandaşlara ekonomik fiyatla kaliteli ekmek sunmak amacıyla başlatılan “Samsun Ekmek” uygulaması, Havza ilçesinde de faaliyete başladı.
EKONOMİK FİYATLA KALİTELİ EKMEK
TCDD Garı yanında hizmet vermeye başlayan Samsun Ekmek satış büfesinde, 200 gram susamlı, normal ve kepekli ekmek çeşitleri 9 TL fiyatla satışa sunuluyor. Büfe, haftanın 6 günü saat 08.30 - 17.30 saatleri arasında hizmet verirken, pazar günleri kapalı olacak.

VATANDAŞTAN BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR
Uygun fiyatlı ekmek almak için büfeye gelen vatandaşlar, ekonomik koşullarda böyle bir hizmetin sunulmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür eden vatandaşlar, uygulamanın ilçe halkı için önemli bir destek olduğunu ifade etti.
Anadolu Ajansı