Havza'da şehir içi parkeleri yenileniyor
Paylaş

Havza'da şehir içi parkeleri yenileniyor

Ekleme: 24.11.2024 16:06 Güncelleme: 03.06.2026 16:57

Havza Belediyesi, çeşitli alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olmuş kaldırım ve yolları onarıyor ve yeniliyor. Başkan Murat İkiz, "Tüm ekiplerimiz sahada, vatandaşların taleplerine cevap veriyoruz" dedi.

Samsun'un Havza ilçesinde Hasan Akar Caddesi, İcadiye ve Değirmenüstü mahallerinde Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kilit parke yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede devam eden yol onarım ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, şehrin alt ve üst yapısının iyileştirilmesi için çalıştıklarını belirtti.

BELEDİYE EKİPLERİ SAHADA

Başkan Murat İkiz, "Havza'da her noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Bir taraftan yol ve kaldırım yapıyoruz diğer taraftan temizlik ekibimiz tüm cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Aynı zamanda vatandaşlardan gelen talepleri hızlı bir şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını kaydeden Murat İkiz, ilçenin daha temiz, şehir içinde ulaşım ağının modern bir hale gelmesi için tüm ekiplerin seferber olduğunu ifade etti.

 

Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.