Karadeniz ve Samsun'un giriş kapısı olan Havza'da Memduhiye Mahallesi mevkisinde Polis Uygulama Merkezi hizmete girdi. Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, bir süre önce hizmete giren polis uygulama merkezini ziyaret etti.
SUÇ İLE MÜCADELE
Ayvat, yeni hizmete giren uygulama noktasının bölgenin güvenliği acısından önemli vazife yerine getireceğini belirterek, "Karadeniz ve Samsun'un giriş kapısı konumundaki ilçemizde hizmete giren uygulama noktası genel asayiş, suç ile mücadele, suçun önlemesi konularında önemli görevi yerine getirecek.

Görevli arkadaşlarımıza başarılar dilerim" dedi. Havza Belediyesi Başkan Vekili Ömer Faruk Çörekçioğlu ve MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel de kolluk kuvvetlerine görevlerinde başarı diledi. Ziyaretin sonunda Kaymakam Ayvat özel harekat polislerine Kur'an-ı Kerim, MHP İlçe Başkanı Yüksel ise Türk Bayrağı verdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı