Havza Kırsalındaki Taşınmazlar Satılacak
Paylaş

Havza Kırsalındaki Taşınmazlar Satılacak

Havza Belediye Meclisi, kırsal mahallelerdeki taşınmazların satışına yönelik gündem maddesini karara bağladı. Başkan Murat İkiz, belediye çalışmalarında şeffaflık vurgusu yaptı

Havza Belediye Meclisi’nde kırsal mahallelerdeki taşınmaz satışları, muhtarlık binalarının tahsisi ve İmar Mahallesi’nde yer alan kafenin kiralanması gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. 

Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, “Meclis üyelerimizle ilçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak konularda istişarelerde bulunduk. Kırsal mahallelerimizdeki taşınmazlarla ilgili düzenlemelerden, şehir merkezindeki sosyal alanların değerlendirilmesine kadar birçok önemli maddeyi karara bağladık. Gündemimizde yer alan tüm konuları Havza’nın menfaatleri doğrultusunda değerlendirdik” dedi.

Meclis üyeleri ile birlikte yapıcı ve verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Murat İkiz, belediye çalışmalarının şeffaflık ve katılımcılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

 

Kaynak: Havza Belediyesi Bültenidir

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.