Samsun Haber

Havza’da asfalt mesaisi

Samsun'un Havza ilçesinde, asfalt mesaisi sürüyor. Başkan Özdemir, " Halkımıza hizmet için yapılması gereken ne varsa yapılacak "dedi.

1 dk okuma
Havza’da asfalt mesaisi
Paylaş

Havza Belediyesi tarafından yürütülen asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. İnönü Mahallesi Şehit Piyade Er Ramazan Bozkurt Sokak’ta devam eden asfalta çalışmalarında aşınan yol sıcak asfalt kaplama ile yenilendi. Yaklaşık 400 metrelik alanda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yapılan planlamalar doğrultusunda çalışmalara devam edildiğini belirtti.

YOL GÜVENLİ HALE GELDİ 

Başkan Özdemir, "Bu bölgede yol zaman içinde bozularak kullanılmaz hale gelmişti. Yolu yeniden daha sıcak asfalt kaplama ile daha güvenli ve kullanılabilir bir hale getirdik. Halkımıza hizmet için yapılması gereken ne varsa yapılacak "dedi. Feride İÇKİLLİ

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.