Samsun Haber

Havza'da Tehlikeli yollara önlem geliyor

Samsun'un Havza ilçesinde trafik kazaları yönünden riskli yollarda güvenlik önlemleri alınması için çalışma başlatıldı.

1 dk okuma
Havza'da Tehlikeli yollara önlem geliyor
Paylaş

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli, ilçe genelindeki yollarda incelemede bulundu. Yılmaz, Sondaj Mahallesi mevkisinde bulunan Vezirköprü Kavşağı'nın yağışlı havalarda trafik acısından tehlikeli olduğunu ve burada önlem alınması gerektiğine işaret etti.

ÖZDEMİR OSB'Yİ GÖSTERDİ 

Başkanı Özdemir ise Havza Organize Sanayi Bölgesi'nin üst geçidi olmak üzere ilçede farklı bölgelerde trafik güvenliği acısından sorun yaşanabilecek alanların olduğunu belirterek, "Bu alanlarda gerekli tedbirlerin alınması hem can hem de mal güvenliği için önemli." dedi. 

GEREKEN YAPILACAK 

Gönenli, yapılan incelemelerin sonucunda sorunlu olan bölgelerde trafik güvenliğini sağlayacak çalışmalar yapılacağını sözlerine ekledi. AA

KaynakHaber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.