Samsun'un Havza İlçesi'nde Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları Platformu (HASTOP) yönetimi, ilçede bulunan kadın ve genç girişimciler ile bir araya geldi.
HASTOP Platform Başkanı Mustafa Başaran, "Platformumuz toplumun her kesimi ile iş birliği içinde. Bayan ve genç girişimcilerimizin sektörlerindeki sıkıntılarını tespit etmek, görüş önerilerinizi almak ve ilçemize katkı sağlayacak fikirlerinizi dinlemek. Bayanların ve gençlerimizin bizlerin yanında olması bizlere ayrı bir güç verecek" dedi.
8 ARSA TAHSİSİ YAPILDI
Havza TSO Başkanı Erkan Acar da Havza OSB'de devam eden çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Şu ana kadar 8 tahsis gerçekleşti. Havza OSB'de ilk üretim başlayacak. Bizim için dışarıdan gelen yatırımcı çok önemli ve Havzalılar olarak bizler misafirlerimize elimizden gelen desteği vermek zorundayız. Bizim önceliğimiz Havzamızın kalkınmasını sağlamak" diye konuştu.
Acar, HASTOP olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de, Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarına yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı desteklediklerini belirtti.
Toplantıya HASTOP yönetim kurulu üyeleri, Havza Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri başkanları, Havza TSO Akademik Danışmanı OMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İdris Varıcı, Havza TSO kadın ve genç girişimciler kurulu başkanları ile üyeleri katıldı.AA