Havzalı muhtarlar yardım topladı
Paylaş

Havzalı muhtarlar yardım topladı

Ekleme: 12.02.2023 16:00 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun'un Havza ilçesinde muhtarlar aralarında topladıkları 75 bin TL'nin yanı sıra kışlık kıyafet, gıda ve ısıtıcı gibi malzemeleri yardımseverlerden topladı. Dernek Başkanı Adem Şahin, yardım malzemeleri ile birlikte Elbistan'a gitti.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin ardından Havza Muhtarları Derneği üyeleri, deprem bölgesine 75 bin liralık yardımda bulundu. Maddi yardımın yanı sıra birçok muhtar, mahallelerinde yardım kampanyası başlatarak, depremzedeler için kışlık kıyafet, erzak ve ısıtıcı gibi yardımlar topladı.

ELBİSTAN'A ISITICI TAŞIDI
Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine kendi aracı ile ısıtıcı götüren Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, "Bir çok canımızın yitip gittiği bu günler birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken günler. Havzalı muhtarlarımız yardımlarda bulundular. Kendilerinden Allah razı olsun. En büyük teşekkür ise ilk günden bu yana büyük bir dayanışma örneği gösteren Havzalı hemşerilerimize. Gece gündüz demeden zorda olan kardeşlerimize yardım eli uzatmak için canlarını dişlerine taktılar. Ayrıca mesai mefhumu gözetmeden çalışan kamu çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum. Deprem bölgesi Elbistan'da çalışmalara destek veren üzere giden Havzalı arkadaşlarımızı ziyaret ederek, olanlara destek olacağız" dedi.

Nazım AKPINAR

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.