Spor

Hazırlıklar çiçeklerle başladı

Atakum Belediyesi tarafından yeni sezonda da desteklenecek olan Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde mücade edecek olan Samsun Gençlik Spor Kulübü Hentbol takımı, parkeye inerken ilk transferini de gerçekleştirdi.

1 dk okuma
Hazırlıklar çiçeklerle başladı
Paylaş

İLK TRANSFER GERÇEKLEŞTİ
Yeni sezonda Hentbol Kadınlar 1. Ligi’nde ilimizi temsil edecek olan Samsun Gençlik Spor Kulübü, hazırlıklara başladı. Atakum Belediyesi’nin yeni sezonda da destekleyeceği Samsun GSK, ilk antrenmanını yaptı. İlk transferini ise Atılım Spor Kulübü’nden Aleyna Cesur’u kadrosuna dahil ederek kadroyu güçlendirdi. 


BAŞARI DİLEDİLER
İlk çalışmasını yapan  Antrenman önc esinde sporcuları ziyaret eden sponsor firma temsilcileri Hentbolculara çiçek verdi. Sporcularla kısa süreli sohbet gerçekleştiren sponsorlar, yeni sezonda başarı diledi. Antrenör Mustafa Öz ve Engin Uçarlı ile görüşen yetkililer çalışmalar ve transferlerle ilgili olarak bilgiler aldı.  


 

KaynakHedef Halk | Haber Merkezi

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.