Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni A. Yener Cabbar: 'İğne Deliği' kadar iş yapmak önemli..
Paylaş

Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni A. Yener Cabbar: 'İğne Deliği' kadar iş yapmak önemli..

Atakum Belediyesi'ne bağlı İğne Deliği Gençlik Merkezi’nin tahliye kararı, tepkilere neden oldu. Veda gecesinde gençlere destek veren isimler dikkat çekti. Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar bu konuyu ele aldı.

SAMSUN | Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar, Atakum Belediyesi’ne bağlı İğne Deliği Gençlik Merkezi (İDGEM), gençlerin yaratıcı projeler ürettiği bir alan olarak 21 yıldır faaliyet gösteriyordu. Ancak, protokol süresinin sona ermesi nedeniyle merkezin tahliye kararı alındı ve bu durum büyük tepki topladı.

Tahliye sürecinde gençler 5 ay boyunca gece nöbeti tutarken, Belediye Başkanı Serhat Türkel'in gençlerle iletişim kurmaması ve taleplerine karşılık vermemesi eleştirildi.

20 Aralık 2024’te düzenlenen veda buluşmasına eski belediye başkanları, AK Parti ve MHP Atakum ilçe başkanları ile birçok siyasi isim destek verirken, mevcut CHP’li Atakum Belediye Başkanı ve CHP İlçe Başkanı'nın katılmaması dikkat çekti. Eski başkanlardan Metin Burma ve Cemil Deveci gibi isimlerin geceye katılarak tahliye kararını dolaylı olarak eleştirdiği yorumlandı. Gençler ise yeni bir yer bulmak için mücadelelerini sürdüreceklerini açıkladı.

YAZININ TAMAMI LİNKTE

TIKLA OKU | İşte A. Yener Cabbar'ın "'İğne Deliği' kadar iş yapmak önemli.. " başlıklı köşe yazısı

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.