SAMSUN | Hedef Halk Gazetesi Köşe Yazarı Ragıp Göker, CHP'nin Samsun'daki kongreler sürecini ve bu süreçte yaşananları değerlendiriyor. Özellikle iki büyük ilçe olan İlkadım ve Atakum'daki kongrelerin önemine vurgu yapıyor. Bu iki ilçeyi kazananın il kongresini de kazanacağına inanıldığını belirtiyor.
Yazıda, Atakum'daki mahalle delegesi seçimlerinde yaşanan yumruklu saldırı olayına dikkat çekiliyor ve bu durumun "Atakumlu CHP'liler için utanç verici" olduğunu ifade ediyor.
Ragıp Göker, parti genel merkezinin bu olayı çözmek yerine "halının altına süpürmeyi" tercih ettiğini eleştiriyor. Bu karmaşa nedeniyle Atakum'da henüz bir başkan adayının çıkmadığını, ancak mevcut başkanın tekrar aday olacağının düşünüldüğünü belirtiyor.
Haber Merkezi